Om Eztelle

 Who’s that Girl?

Jeg er i den smukke alder af 48 år og jeg startede allerede som kosmetolog, da jeg var 19 år gammel. Det er vigtigt for mig at arbejde med skønhed i balance med begge verdener det jordiske og det spirituelle.

Efter min ulykke i 2020, hvor jeg måtte hoppe ud fra 1.sal for at overleve en brand, der vidste jeg, at jeg skulle mere i mit liv.

Her fik jeg mit KALD. En spirituel opvågning! Det blev her jeg valgte at lytte og følge min intuition. Den intuition der reddede mig fra at dø.

Nu har jeg valgt at vise, hvem jeg i sande er – dybt spirituel og det har jeg valgt også at tilføre til mit arbejde.

Det er en stor drøm for mig at kunne følge min passion og arbejde på mange forskellige planer. Jeg har valgt skønhed i det ydre og det indre med det kosmiske, spirituelle og med en holistisk tilgang til livet.

Jeg er uddannet inden for flere felter i skønhedsverdenen: Kosmetolog, Negleteknikker, Makeup Artist & stylist.

Af holistiske uddannelser har jeg: Master Numerolog, Reikihealer, Clairvoyant, Tarotlæser/orakel & Human Design.

Det okkulte

har altid fascineret mig, og jeg har studeret en masse gammel viden, helt tilbage fra egyptisk tid såvel som hebraiske skriftruller og mere. Okkult betyder ikke mørkt og farligt, det betyder snarere skjult viden.

Jeg vil gerne hjælpe dem, der har brug for mere indsigt i deres liv og hjælpe dem med at finde deres sjæls kald og lære dem, hvad deres unikke gaver er. Jeg hjælper også med spørgsmål i dit liv eller svære beslutninger eller måder, du kan komme videre i dit liv. Jeg bruger mange metoder inklusive tarot/orakel, numerologi, astrologi samt vigtigst af alt min største gave mine clairvoyante evner. Jeg er stolt af at kalde mig selv en spirituel mentor.

Jeg har dedikeret mit liv til at hjælpe og vejlede dem, der ønsker hjælp til det højeste gode. Alt du skal gøre er at spørge! Med din tilladelse kan vi sammen finde din unikke vej og kaste lys over, hvad der kan stå i vejen for at leve dit bedste jeg! På min klinik er det vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas og tryg. Det nuværende øjeblik er det, der tæller. Fra det øjeblik du træder ind af døren, skal du føle dig velkommen i mit univers.

Du er i fokus. Jeg tager altid udgangspunkt i dine unikke behov, og sammen skaber vi det bedste resultat.

Jeg er så glad for at byde dig velkommen! Namaste!

eztelle Cosmos

“Inner peace begins the moment you choose not to allow anything outside of you to control your emotions”