Holistisk kosmetolog

HOLISTISK SKØNHED

Alle mine kosmetologbehandlinger er holistiske og dermed for både krop og sjæl og er ikke bare en almindelig skønhedsbehandling. Det er en forbundet helhed og uanset om du vælger en stor eller en mindre behandling, så vil det altid være en særlig og unik oplevelse hver gang.

Jeg bruger så vidt muligt økologiske og veganske produkter. Det er dog ikke altid muligt at finde produkter der lever op til min standard, den kvalitet jeg ønsker samt holdbarhed. Dette kan blandt andet forekomme i forbindelse med mine neglebehandlinger.

“Selfcare is not a luxury, it’s a necessity”

Holistiske behandlinger i mit hjem i Hjortshøj, Aarhus

Min klinik er hjemme og er omgivet af en skøn natur, så lige så snart du træder ind, så vil du allerede føle dig mere afslappet.

Der er rolige omgivelser, en dejlig stemning af røgelse og der er fyldt med smukke og healende krystaller. Jeg har varme i min briks samt en tyngdedyne, så du kan føle dig ekstra tryg og afslappet, når du får din behandling.

Jeg tilpasser og skræddersyer hver behandling til dig. Det er derfor ikke altid behandlingerne er ens, fordi jeg mærker ind i, hvad der skal gøres hver gang og hvad du lige præcis har brug for. Du vil altid blive forkælet max!

Jeg går meget op i at musikken har de rigtige frekvenser. Jeg bruger altid hertz musik og tilpasser det efter hvad du har brug for. Det kan være beroligende, angstdæmpende eller livsglædende musik.

Derudover bruger jeg lysfrekvens i forbindelse med mine ansigtsbehandlinger. Lysterapibehandling giver dig en smukkere og sundere hud, mere glød og forbedrer hudens elasticitet og dermed reducerer og forebygger rynker og fine linjer. De mest anvendte lysfrekvenser er rød, blå og gul frekvens og det gør at maskerne indenunder lysterapimasken bliver stimuleret ekstra meget og du får mere glæde af den maske, der er udvalgt specielt til dig.

Min store passion er, at få kvinder til at elske deres hud og dem selv.

Hos mig er du ikke bare en kunde, men en rejsende sjæl på vej til ro…