Tarot og 1:1

Tarotens Mystiske verden

Tarot er en gammel spådomsmetode, hvis oprindelse er usikker. Med utallige forskellige kort bruger jeg Rider Waite-dækket, der kun arbejder med lys.

At læse kortene kræver stor visdom, da de indeholder mange hundrede symboler og tegn, og også kræver klarsyn at tolke. Nogle gange er betydningen måske ikke umiddelbart klar, men kan give et senere “a-ha” øjeblik.

Det er vigtigt at huske, at fremtiden ikke er hugget i sten, men snarere en udvikling formet af dine egne handlinger, som igen kan være med til at forme dit eget liv. Hvis jeg trækker, hvad der kan betragtes som “dårlige kort”, bruger jeg dem som en guide til, hvad jeg skal være opmærksom på, for at undgå at blive snydt eller for at lægge mærke til, når jeg står ved en skillevej.

Jeg bruger altid tarot på mig selv, især når jeg er usikker på, hvilken vej jeg skal gå. Dette smukke værktøj står til vores rådighed, og det er fantastisk, når vi har brug for et skub eller hint om, hvad fremtiden bringer. Derfor er det vigtigt at bruge tid på spørgsmålene, så vi bedre kan læse og forstå, hvad kortene fortæller os.

Etiske retningslinjer:

Jeg har et væld af empati, og jeg er her for at hjælpe dig med at finde svar i livet.
Jeg overholder etiske retningslinjer, og jeg ønsker, at du skal vide, at jeg er bundet af fortrolighed, og at jeg ikke videregiver oplysninger om dødsfald, ulykker eller sygdom. Jeg er her for at hjælpe dig på din rejse, hvilket gør det nemmere for dig at navigere i livet med støtte fra universet.

Tarotoplevelser – Forespørgsler

Du har også mulighed for at booke en unik oplevelse til arrangementer som polterabend eller enhver anden lejlighed, hvor du søger en mindeværdig begivenhed. Jeg tilbyder en bred vifte af tarotlæsningstjenester, skræddersyet til at gøre din begivenhed ekstraordinær og meningsfuld.

Denne ældgamle kunst at læse tarot kan tilføje et mystisk og engagerende element til din sammenkomst, give indsigt og sætte gang i spændende samtaler blandt dine gæster. Jeg ser frem til at bidrage til en uforglemmelig oplevelse ved jeres arrangement.

“I trust my intuition and follow my unique path!”

En til En Undervisning

Min største mission og passion er, at du skal leve dit liv vildere end dine drømme.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dine drømme konkrete og guide dig på din vej. Sammen finder vi din indre power og sammen ser vi din frygt i øjnene, så den ikke længere spænder ben for dig, men så du i stedet kan leve dit bedste liv. Det liv du fortjener!

I en 1 til 1 session, der handler det kun om dig. Jeg tilpasser mig til det du har og det du kommer med… jeg lytter, snakker og mærker efter… Jeg tager dig i hånden og jeg bruger alle mine redskaber til at hjælpe dig bedst muligt. Jeg bruger mit klarsyn – clairvoyance – tarot – human design -numerologi… det hele blandet sammen, så det passer til DIG. Jeg bruger mit unikke redskab til at bekræfte og visualisere det for dig.

Alle mine 1 til 1 sessions er individuelle og skræddersyet til netop dig og de kan enten foregå i min klinik eller online. Det er essentielt, at du har tillid til processen.

Min mest fornemme opgave er at hjælpe dig med at se dit fulde potentiale. Jeg hjælper dig med, at leve dit liv, du drømmer om & og være 100% tro mod dig selv!

Min tilgang er kraftfuld, feminin, blid, omsorgsfuld og professionel – og jeg glæder mig til at vise dig DIN vej.

eztelle Cosmos